SELSKABSMENUER

Frokosterne serveres på fade af kyndige hænder i 3 omgange. Retterne følges af rugbrød, franskbrød, fedt og smør

Den Fornuftige
Marinerede sild og karrysild med rødløg og kapers
Laks med Chefens Peberrodscreme
Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
Hjemmelavet hønsesalat med bacon
Tarteletter med høns i asparges – bedstes opskrift
Mørbradbøf med champignon a la crème
Brie de Meaux
Pris pr. person 295,-

Den Hyggelige
Marinerede sild og karrysild med rødløg og kapers
Røget laks med Chefens Peberrodscreme
Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
Hjemmelavet hønsesalat med bacon
Brie de Meaux
Pris pr. person 225,-

SELSKABSMENUER

Den sjove
Marinerede sild og karrysild med rødløg og kapers
Laks med Chefens Peberrodscreme
Pandestegt rødspættefilet med grønlandske rejer og hjemmerørt dildmayonnaise
Hjemmelavet hønsesalat med bacon
Tarteletter med høns i asparges – bedstes opskrift
Husets æbleflæsk
Ribbensteg med nænsomt krydret rødkål og agurkesalat
Brie de Meaux med kvædemarmelade og knas
Pris pr. person 355.-

Kaffe & friskbagt kringle
Pris pr. person: 75,-

Nyboders Køkken tager glædeligt imod arrangementer og selskaber

Ring og hør nærmere på tlf: 22 88 64 15
eller send os en mail på: info@nybk.dk