Vi serverer årets julefrokostmenu fra fredag den
20. november til og med lørdag den 19. december.

Ønsker du at afholde din julefrokost før d. 20. november – kontakt os venligst.
Ved reservation beder vi om et depositum på 200 kr. pr. person.

FØRSTE SERVERING
Marinerede sild med karrysalat & æg
Sennepssild
Hønsesalat med bacon
Lun rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
Fennikel laks med rævesovs

ANDEN SERVERING
Tartelletter med høns i asparges
Ribbenssteg med rødkål
Andebryst med æble og tyttebær
Julemedister med grønlangkål

TREDJE SERVERING
Brie de Meaux med sylterier
Ris á la mande med kirsebærsovs & ristede mandler
Julemenuen serveres ved bordene på fade á tre omgange
med rugbrød, franskbrød, smør & fedt

I alt pr. person – min. 2 personer
399 kr.